Fitness la domiciliu: Opt obiecte de uz casnic obișnuite care pot fi folosite pentru a face exerciții fizice

Deși majoritatea oamenilor consideră că mersul la sala de sport este singura modalitate de a te menține în formă, nu este așa. Cu toții am învățat importanța adaptării la noua normalitate și a improvizației cu ceea ce avem acasă în timpul pandemiei.

Drept urmare, fitness-ul este, de asemenea, o călătorie care s-a schimbat. În loc să folosească echipamente de lux și accesorii de gimnastică, oamenii au folosit obiecte pe care le aveau deja acasă în timpul blocajelor.

Ei pot continua să facă acest lucru atâta timp cât se recomandă în continuare să stea acasă. Drept urmare, guru de fitness Mukul Nagpaul, fondatorul Pmf Training, învață cum să facă exerciții fizice cu produse casnice obișnuite. Continuați să citiți.

  1. Ghemuituri cu un rucsac

Umpleți-vă rucsacul cu lucrurile esențiale pentru școală sau serviciu, cum ar fi cărți și un laptop, apoi ghemuiți-vă în timp ce îl purtați.

Săriturile ghemuite sunt un exercițiu aerobic bun de făcut dacă vrei să-ți faci inima să bată.

  1. Bucle făcute cu o sticlă de apă.

Cu o pereche de sticle de apă, puteți viza atât regiunea musculară a bicepsului, cât și cea a tricepsului. Tot ce trebuie să faci acum este să alegi câteva sticle care seamănă între ele și să le umpli în mod egal. Acum se pot face curlurile pentru biceps cu ajutorul sticlelor.

  1. Deadlift cu o găleată de apă

Îți este dor de deadlift-uri? Umple o găleată cu tehnici de deadlift în funcție de capacitatea ta de ridicare. O găleată cu apă poate fi folosită pentru a înlocui greutatea.

  1. Scăderi în scaun (sau masă)

Deși scaunele obișnuite nu sunt la fel de robuste ca băncile de gimnastică, o masă joasă poate fi suficientă pentru a vă susține greutatea în timpul exercițiilor de dip pe scaun.

  1. Îndoiți partea laterală a prosopului de mână

Tot ce ai nevoie pentru oblic (lateral) este un prosop de mână. Țineți prosopul de mână drept, ridicați mâinile și faceți îndoiri laterale pentru a vă tonifia oblicii. Veți observa o schimbare semnificativă.

  1. Programează flotări

Cărțile vă pot ajuta să slăbiți și să câștigați mușchi, pe lângă faptul că vă oferă cunoștințe. Pentru a intensifica efectul, țineți în echilibru câteva cărți pe spate și faceți flotări.

  1. Aleargă pe scări

Aleargă în sus și în jos pe scările din casa ta sau din complexul tău de apartamente pentru a face puțină cardio în timp ce stai în casă. În scurt timp, veți simți căldura.

  1. Stai lipită de perete

Îți amintești acele șezut la perete pe care trebuia să le execuți la ora de sport când erai mai mică? Niciodată nu a fost un moment mai bun decât acum să le reactivezi. Fă-ți un obiectiv să le ții timp de un minut, iar apoi adaugă 30 de secunde în fiecare zi.